PELUANG JANA WANG TAHAP  'LUBUK EMAS'
istimewa untuk anda!
 
Dapatkan
KOMISEN LUMAYAN

RM 10

untuk setiap Pakej TAJWID SUPER MUDAH
yang terjual melalui
'link'/banner affiliate anda!
Pesanan penting dari Ustaz Asraff :
Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Para pengunjung yang dihormati sekelian,


Mungkin ramai yg tertanya 'bagaimana nak jana wang dari internet sedangkan saya tiada produk untuk dijual?'

Bagi mereka, peluang yang saya datangkan ini sangat sesuai dan tidak boleh dilepaskan!

Sebabnya, berdasarkan BUKTI KEJAYAAN affiliate pakej kaedahjibril/tajwidpro/Fatihahterunggul sebelum ini, ramai yang berjaya meraih komisen tinggi sebagai agen affiliate.

Kerjanya pula amat mudah - dapatkan link affiliate, kemudian boleh mula sebarkan di blog, rakan emel atau rakan 'facebook' anda yg beratus-ratus itu...


TAMBAHAN PULA,

Tak banyak produk 'agama' yg dijual dlm internet. Disebabkan itulah, peluang anda lebih besar kerana persaingan dgn produk segmen lain AMAT KURANG.

Lagipun, dengan produk DVD TAJWID SUPER MUDAH yg begitu unik, saya AMAT-AMAT YAKIN, ia bakal menjadi produk  yang mendapat sambutan hangat nanti....


YAKINKAN DIRI ANDA DENGAN MEMERHATI SEKELILING...

Lihat sekeliling anda... berapa ramai yang tahu baca Al-Quran tetapi tajwidnya 'tahap sederhana' saja? Ramai bukan..

Dari imam hinggalah pekerja swasta, pelajar universiti ke surirumah, tak kira tua atau muda, selagi mereka beragama islam & dan mengerjakan solat, mereka adalah 'target market' terbaik anda...


OLEH ITU,

Daftar segera sebagai agen affiliate kami dan mula promosikan link anda ke :

      - senarai rakan yang sentiasa dihubungi di emel anda (bukan spam - emel yg tidak dikenali)
       - ratusan (bahkan mungkin ribuan) 'friend' di FACEBOOK anda,
       - rakan-rakan 'tweet' : tweeter serta kenalan di flickr
       - penggemar serta pengikut setia blog anda,
       - kenalan di Forum yang anda sertai…
       - atau teman chit-chat di Y.M / Skype anda…..

War-warkannya melalui semua cara di atas dan kemudiannya, kemudian tunggu sahaja komisen lumayan yang bakal kami bank-inkan setiap hujung bulan.


TAPI ADA 1 SYARAT UTAMA!


1) INI PALING UTAMA - Anda tidak dibenarkan melakukan aktiviti SPAM.

Aktiviti SPAM ialah menghantar emel secara banyak ke emel yg tidak anda kenali. Jika anda didapati lakukan perkara ini (ia dapat ketahui melalui sistem kami yg canggih), keahlian agen anda akan ditamatkan SERTA-MERTA dan sebarang komisen anda yg mencecah ratusan ringgit TIDAK AKAN DIBAYAR walaupun anda merayu! Saya amat BERTEGAS dengan hal ini.


- serta anda perlu patuhi beberapa syarat-syarat mudah lain dibawah.


Jadi, jangan lepaskan peluang menjadi agen affiliate PAKEJ TAJWID SUPER MUDAH kerana ia menawarkan peluang menjana pendapatan lumayan untuk anda.

Dan, semakin lama anda melengahkan masa, makin banyak peluang anda lepaskan kerana orang lain dah jadi agen dan 'start' marketing mereka. Oleh itu, sertainya hari ini!

Jika ada apa-apa persoalan, sila ajukan terus kepada saya : (asraff2@yahoo.com). Saya akan cuba membantu sedaya upaya agar kita bersama-sama berjaya!

Sekian, terima kasih.

Ustaz Mohd Asraff Ayob Al-Hafiz
blog : www.asraffayob.com
facebook : www.facebook.com/asraffayob
 
CARA MENDAFTAR SEBAGAI AGEN AFFILIATE TAJWID SUPER MUDAH  :
1.        Sila mendaftar sebagai agen pemasaran baru di laman ini :

http://www.tajwidsupermudah.com/affiliates/

2 .        Selepas itu, dapatkan link anda/ atau gunakan banner yg disediakan dan anda boleh mula mempromosikan DVD PAKEJ TAJWID SUPER MUDAH.
PERINCIAN TERMA & SYARAT.
(WAJIB BACA SEBELUM ANDA MENDAFTAR)
 
1.        Anda boleh mendaftar menjadi agen affiliate kami secara PERCUMA walaupun tidak membeli DVD TAJWID SUPER MUDAH. Ia terbuka kepada sesiapa yang berminat.

2.        Setiap agen affiliate akan menerima komisen sebanyak RM 10 bagi setiap jualan DVD TAJWID SUPER MUDAH yang terhasil melalui pembelian bank-in/online transfer/paypal/kad kredit SAHAJA. Pembelian melalui check dan wang pos tidak akan dibayar komisen kerana kami sukar 'trace' agen yg memperkenalkannya.

3.        Komisen anda akan dibayar bermula 28hb setiap bulan melalui bank-in (transfer/deposit). Mohon berikan waktu selama 3 4 hari untuk ia dimasukkan ke akaun anda. Pastikan anda memberikan no. akaun bank yang tepat semasa pendaftaran.

4.        Agen pemasaran (affiliate) tidak dibenarkan untuk membuat pembelian produk TAJWID SUPER MUDAH menerusi link web affiliate sendiri. Jika didapati agen membuat pembelian menerusi link sendiri, komisyen akan dibatalkan dan akaun agen akan disekat.

5.        Agen pemasaran (affiliate) tidak dibenarkan menyalahgunakan kandungan web serta menyalahtafsirkan produk yang dipasarkan. Sila pastikan promosi yang dilakukan adalah mengikut fakta - fakta produk yang dibekalkan.

6.        Lantikan Agen affiliate boleh ditamatkan jika didapati melakukan sebarang tindakan yang melanggar undang-undang/penyelewengan/penipuan atau menjejaskan nama baik/reputasi syarikat Rizqona Enterprise/www.tajwidsupermudah.com/Ustaz Asraff ketika dilantik sebagai agen.

7.        Pihak syarikat (Rizqona Enterprise/www.tajwidsupermudah.com) tidak bertanggungjawab atas apa-apa kos promosi/kos-kos lain yang dibuat sendiri oleh agen affiliate tanpa pengetahuan/persetujuan syarikat.

8.        Agen affiliate memiliki hak untuk menarik diri bila-bila masa sahaja dengan menghantar emel penamatan kepada kami. Sebaik sahaja lantikan agen ditamatkan, agen tidak akan menerima sebarang pembayaran komisen bermula dari tarikh penamatan/penarikan diri.

9.        Agen affiliate dianggap bersetuju dengan semua syarat di atas secara automatik apabila bersetuju untuk mendaftarkan diri sebagai agen affiliate kami.
Laman Utama            Tentang kami                Agen offline           Hubungi